Interview Vincent Everts over The Next Web

Interview Vincent Everts over The Next WebInterviews met internetondernemer Vincent Everts zijn schaars. Spreek je Vincent dan gaat zijn enthousiast en energiek verhaal gepaard met een ongezouten mening. Daniëlle Schouten (AtMost.TV) interviewt @Vincente en vraagt hem niet alleen naar de winkansen van ‘zijn’ start-up Yubby.com maar vooral naar zijn mening over The Next Web editie 2009. Een interview inclusief sluikreclame voor Apple.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Leuk interview, Dani! :)

  geplaatst op
 • ...dus word jubby helemaal niks :)

  geplaatst op
 • @Jan Yubby.com behoorde op de Next Web helaas niet tot de eindfinalisten maar wordt zeker wel iets, al is het maar door de catchy naam. Het vertegenwoordigt duidelijk de behoefte die wij allen hebben om één vertrekpunt of videochannel te hebben waar we verschillende (web) videoformaten eindeloos in kunnen plaatsen. Het lijkt mij logisch in de toekomst dat Yubby zichzelf integreert met andere social media/ networking toepassingen om zo onderdeel te worden van onze 'social desktop'.

  Hier trouwens unieke afbeeldingen van de 'making off' van dit interview met @vincente: http://www.flickr.com/photos/atmosttv/
  Ook op de foto een erg gedreven Yubber.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.