IPAN zoekt voorzitter en penningmeester

IPAN zoekt voorzitter en penningmeester

Wat is er toch aan de hand met het IPAN? Nadat de vereniging voor interactieve professionals enkele jaren geleden, onder voorzitterschap van Johan van Mill, uit een noodlijdende situatie werd gered, blijkt het nu intern te rommelen volgens Hyped.

De jongens van Hyped baseren zich daarbij op het gegeven dat IPAN alweer op zoek is naar een nieuwe voorzitter en penningmeester. Concurrentie van het recent gestartte 212 Amsterdam? Onte-vredenheid over de nieuwe website (met weblog voor leden)? Het is vooralsnog onduidelijk wat de exacte reden is van het vertrek van de huidige bestuursleden (en of dit uberhaupt gepaard gaat met interne conflicten).


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Deze week in ReclameWeekblad een kort bericht over de bestuursveranderingen bij IPAN. Zoals inmiddels bekend neemt Joost Broeren in mei na 2 jaar afscheid als voorzitter van IPAN: "Mijn vertrek was gepland. Net als dat van overige bestuursleden. Ik heb op weblogs gelezen dat het hier zou rommelen maar ik snap niet waar ze dat vandaan halen..."

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.