iTunes telefoon promotiesite

iTunes telefoon promotiesite

iTunes telefoon promotiesite Een paar dagen na de mededeling dat Motorola een telefoon ontwikkeld met iTunes standaard geinstalleerd is de introductiesite ook live.

De Amerikaanse telco Cingular heeft een grappige minisite waar je een aantal karakters kunt laten dansen op muziek uit de telefoon. De karakters komen ook voor in de (amerikaanse) commercials van Cingular. Je kunt ook je eigen foto uploaden en zelf swingen op Kiss of Smash Mouth.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ongeveer een week terug had motorola.com ook al de primeur van de nieuwe single van Madonna, "Hung Up" (met een sample van Abba's Gimme Gimme Gimme). Er was 1:20 van het nummer te horen in een Flash-animatie, en er zit een heel kort stukje in een commercial. De animatie is er nog, het geluid niet meer. Maar er is al met al wel veel geld aan besteed.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.