iWandelingen door Dublin

iWandelingen door Dublin

CreativeFacts wijst op een interessant initiatief van Dublin Tourism dat recentelijk de eerste van een reeks zogenaamde podcasts of audiogidsen met wandelingen heeft gelanceerd. Deze iWandelingen zijn te downloaden naar een iPod (of MP3-speler) via de website VisitDublin. De iWandelingen vertellen bij monde van de auteur, historicus en artiest Pat Liddy, het verhaal en de geschiedenis van Dublin.

Een van de redenen dat ik een Sony HDR-HC1 heb aangeschaft is dat ik deze zomer korte video’s wil gaan maken in Toscane en deze wil gaan aabieden via agritoerisme-toscane.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Vergelijkbaar initiatief van Puma: de train away collectie. Een set met hardloopschoenen voor de wereldburger. Schoenen hebben een vakje voor de keycard van het hotel. En ze bieden 4 hrardlooproutes aan vi podcasts.

    geplaatst op
  • Heb je ook een link Gijsbregt?

    geplaatst op
  • Bij het Belgische PodGuides kun je audiogidsen met foto's en kaartjes downloaden. Zodat je effe snel visueel kunt checken of je tijdens het verhaal wel naar het juiste gebouw kijkt ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.