Izito introduceert Flash-zoekmachine

Izito introduceert Flash-zoekmachine

Webwereld: Het Nederlandse bedrijf Izito introduceert vandaag zijn nieuwe gelijknamige metazoekmachine izito.nl. De Flash-zoekmachine is vooralsnog geoptimaliseerd voor Internet Explorer, maar in de toekomst komen er ook varianten voor andere browsers.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • Interessante discussie op Webwereld naar aanleiding van het bericht over Izito. In het algemeen is men niet te spreken over de performance van Izito. Daarnaast felle kritiek over de berichtgeving door Webwereld.

  Vwb dat eerste kan ik eigenlijk niets anders dan de mensen geijk geven. De performance van Izito is dramatisch.

  Vwb het tweede, Webwereld en andere media hebben het steeds moeilijker om (snel) te komen met echt nieuws. Veel weblogs zijn immers sneller, berichten 24x7 en lezen ook de buitenlandse media (en ontvangen persberichten). Ze doen hun best om met de beperkte middelen die ze ter beschikking staan te komen tot kwalitatieve berichten. Vind het dan ook niet fair dat de redactie wordt aangevallen. Beter zou zijn om de kritiek te richten aan IDG. Zij zouden de redactie meer middelen moeten geven zodat ze met betere artikelen kunnen komen.

  Zelf lezen:
  http://www.webwereld.nl/nieuws/reactie_compleet.phtml?id=19108

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.