Joost Bruggeman (Siilo): “Veel medici niet gewend aan deze manier van communiceren”

Joost Bruggeman (Siilo): “Veel medici niet gewend aan deze manier van communiceren”

Een hartfilmpje delen via WhatsApp? LinkedIn voor artsen? Of een Facebookpagina waar medici kennis uitwisselen? Joos Bruggeman (ceo van Siilo) heeft een 'medical messenger' bedacht waarmee mensen uit de medische wereld veilig met elkaar communiceren.

"De meest privacygevoelige data worden nog gefaxt. Dat is schering en inslag", aldus Joost Bruggeman. Niet verkeerd dus dat hij op zoek is gegaan naar een veilige, maar moderne manier om medisch personeel met elkaar te laten communiceren.

Maar Bruggeman wilde een bredere app aanbieden. Sneller informatie delen én een platform bieden waarop deze slimme koppen informatie kunnen omzetten in kennisdeling. Bruggeman: "Een berichtendienst bouwen kan iedereen. Maar eenzelfde ervaring neerzetten als WhatsApp niet. Wij hebben een supergespecialiseerd team." Een team dat o.a. afkomstig blijkt van het vermaarde eBuddy...

Dit interview is ook te zien op 7ditches.tv.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.