Klaas Weima en Joost Verhoeven in SWOCC-bestuur

Klaas Weima en Joost Verhoeven in SWOCC-bestuur

​Het bestuur van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie heeft Joost Verhoeven van de Universiteit Tilburg en Klaas Weima van Energize ingelijfd. Verhoeven is Assistant Professor aan de afdeling Communication and Cognition.

Joost Verhoeven verzorgde verschillende SWOCC-uitgaven waaronder publicatie 60 over medewerkers als merkambassadeurs op sociale media, publicatie 64 over de relatie tussen merk- en werkwaarden en publicatie 78 'Hoe Medewerkers Merken Maken'. Via de bijdragen van SWOCC staan er ook een aantal postings van hem op Marketingfacts.

Klaas Weima is oprichter en Managing Director bij Energize, schrijver van een indrukwekkend stapeltje marketingboeken (waaronder 'Verdiende Aandacht')  en bekend van CMOtalks. Ook hem kennen we als Marketingfacts-blogger van het eerste uur. Met zijn bedrijf heeft hij als onderzoekspartner al verschillende SWOCC-studies ondersteund en geïnitieerd.

Joost Verhoeven en Klaas Weima vervangen Peeter Verlegh (VU) en Willem Jan Lems (Blendle), die eerder dit jaar uit het SWOCC bestuur zijn getreden. Verlegh was tot zijn transfer van de UvA naar de VU ook directeur van SWOCC. Naast Verhoeven en Weima bestaat het SWOCC bestuur momenteel uit Mary Hoogerbrugge, Martin Kersbergen, Marjolijn Antheunis, Esther Overmars en Andy Santegoeds.

Vorige week schreven we een uitgebreid artikel over SWOCC voor het onderwijs.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.