Kryptonite, Jamba, Frits Wester, who’s next?

Kryptonite, Jamba, Frits Wester, who’s next?

Kryptonite, Jamba, Frits Wester, who's next?Dat Frits Wester heeft vals gespeeld in NCRV’s Nationale Nieuwsquiz weten we inmiddels allemaal.

Niet alleen de gevestigde media als telegraaf.nl, nu.nl en planet.nl hebben hierover geschreven. Ook weblogs als medialog (en hier), geenstijl.nl, xop.nl, coolmedia.nl, astroh.nl, jongnieuws.nl, fok.nl, josvanvliet en hyped.nl (om er maar een paar te noemen) zullen de komende tijd zorgen dat iedereen die online op zoek is naar Frits Wester, weet dat hij een valsspeler is.

De wijze waarop nieuws zich verspreid (snelheid, bereik en duur-zaamheid) is drastisch aan het veranderen. Niet alleen bedrijven maar ook personen zullen zich dat moeten realiseren!

Kryptonite, Jamba, Frits Wester, who’s next?


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Naast snelheid, bereik en duurzaamheid heeft ook de kwaliteit ernstig onder dit verschijnsel te leiden. Gedreven door de wens als eerste te willen komen met een nieuwsfeit, is keer op keer gebleken dat slordigheden en pertinente onwaarheden de wereld ingeslingerd worden.

    Een boeiend verschijnsel is dat het nieuws zichzelf door al deze bronnen corrigeerd... het groeiproces van een nieuwsfeit. Eerst wat geruchten, telkens aangevuld met feiten, totdat er een soort algemene consensus ontstaat over hetgeen 'waar' is.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.