Laatste Cross Media Cafe van dit seizoen

Laatste Cross Media Cafe van dit seizoen

Gisteren was het laatste Cross Media Cafe van dit seizoen, georganiseerd door iMMovator en Syntens. Dit maal geen inhoudelijke sessie, maar een feestelijke afsluiting. Ook werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuw leerwerkbedrijf te openen met de naam MP 4.5. Dit bedrijf is een samenwerking tussen iMMovator, de Hogeschool van Utrecht en de InHolland hogeschool.

Ton van Mil, directeur van iMMovator, gaf een korte presentatie over de laatste trends op het gebied van cross media. Volgens hem zullen meer partijen zich gaan richten op Cross Mediaal uitgeven en Interactieve Televisie. Verder worden games steeds belangrijker. Na een bezoek aan Amerika concludeert hij dat Nederland niet meer kan tippen aan die grote markt. Wel kan Nederland volgens hem een belangrijke rol krijgen als ?hub’ voor de lancering van games in de rest van Europa. Derde belangrijke trend is breedband. Het wel of niet slagen van een groot aantal plannen zal afhangen van de beschikbare snelheden de komende tijden.

Het Media Caf? werd afgerond met korte presentaties van een aantal bedrijven die opgestart zijn binnen iMMovator, namelijk: Wunderwall, File-reg, Keeno, IkVader, Dagjetelevisiemaken en Vivesta.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • daar kom ik dan ook mooi laat achter...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.