Liever even geen nieuwe abonnees voor Versatel?

Liever even geen nieuwe abonnees voor Versatel?
, Dimmle
@andersfloor

Opvallende afwezige op de eerste Talpa-avond was Versatel. Het bedrijf heeft momenteel ruim 20.000 abonnees op zijn voetbalpakket, maar wil er voor het einde van dit jaar 100.000 hebben. Waar kun je dan beter reclame maken dan rond de eerste voetbaluitzending van het nieuwe seizoen, zou je zeggen? Maar niks hoor, geen spoor van Versatel te bekennen vanavond.

Zou het bedrijf tijdelijk de stekker even uit de campagne hebben gehaald in verband met de aansluitingsproblemen, hebben de mediaplanners liggen slapen of zit er een diepere reden achter?


Geplaatst in

DelenEr zijn 12 reacties op dit artikel

 • Ik zag toch echt een commercial van 70" langskomen in het programma ' De wedstrijden' !!!!!

  geplaatst op
 • In de Volkskrant van dit weekend staat een aardig achtergrondartikel over de technische achterkant van de Versatel infrastructuur, en hoe zij een hele batterij Koreanen (van Samsung) hebben ingevlogen die 24*7 nog aan het knutselen zijn aan de hardware. Overigens ook veel info over Talpa in deze Volkskrant. Heb nog nooit zo vaak het woord 'unicasting' in een krant gelezen ;)

  geplaatst op
 • Volgens mij heb ik in het reclame blok zelf toch echt een versatel reclame langs zien komen? Of het moet tijdens het zappen zijn gweest op een andere zender. Wat vonden jullie overigens van het sms-en van de 177 pk uit de commercial van Toyota? Ik vond het niet handig dat ze bij alle reclameblokken hetzelfde deden, dus die Toyota vraag. Dan ga je in het 2e reclameblok toch weer zitten zappen?

  geplaatst op
 • Oeps - dan was dat tijdens het reclameblok waarin ik aan het afwassen was zeker. My bad.

  geplaatst op
 • Ook interessant achtergrondartikel in economiekatern van NRC over Versatel.

  geplaatst op
 • Sinds vanochtend heb ik het Versatel aanbod in huis. Alles werkte binnen 45 minuten, waarvan de langste tijd in beslag werd genomen door het leggen van de kabel van het modem naar de tv.

  Zowel mijn Apple (Powerbook, mini en Airport Express) als mijn Windows XP desk- en laptops en de TV deden het in een keer, zowel via Ethernet als Wifi.

  Ik was er zelf verbaasd over :)

  De installateur vertelde dat ze het erg druk hadden en dat kan ik me ook wel voorstellen. Het is een goed en gedegen aanbod met waarde nu en ik denk ook wel dat er nog wat leuke dingen te verwachten zullen zijn.

  geplaatst op
 • @ Guido: klinkt goed. Is de internet snelheid ook echt mega snel, zoals ze zeggen?

  geplaatst op
 • Ja is prima, erg goed zelfs. Bij mij gaat het meeste over wifi, dus dat is is vaak de limiterende factor in de snelheid. Ik heb zo tussen 750-900 KByte/sec download en 75 KByte/sec upload en dat dan over Wifi, met het modem aan voor de tv. Echt impressive. Nu nog HDTV en meer upload snelheid zodat je flink zelf kunt produceren ......

  geplaatst op
 • heb je ook een vast ip-adres aan de buitenkant of een ip adres via dhcp?

  geplaatst op
 • DHCP

  geplaatst op
 • Jammer, da's minder. Ik ben nog benieuwd of die met regelmaat wisselt of redelijk hetzelfde blijft. Toegang via VPN naar bedrijven is toch ook veelal nog (extra) via ip-adres geblockt/niet geblockt. Als dat steeds wijzigt wordt de systembeheerder bij je bedrijf niet gelukkig. Een wisselend ip-adres is ivm beheer binnen ICT land dan ook niet zo slim gedaan van Versatel. De groep die daar echt van afhankelijk is, waaronder ikzelf, zal dan toch maar vertrouwd bij XS4all blijven.

  geplaatst op
 • @ Martijn Groeneweg: Niet zo slim van systeembeheer om op dergelijke manier VPNs op te zetten. :-) Op de juiste manier en gekoppeld aan een goede authenticatieprocedure kun je altijd en overal een zeer veilige verbinding met je bedrijf opzetten. En dan maakt je IP adres niet meer uit.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.