Lycos sluit Nederlandse vestiging

Lycos sluit Nederlandse vestiging

Lees net via emerce dat Lycos het Nederlandse kantoor gaat sluiten. In totaal gaan er vijftien arbeidsplaatsen verloren, voor acht mensen in vaste dienst volgt gedwongen ontslag. Lycos wil op kosten besparen en zal de Nederlandse markt vanuit de Duitse hoofdvestiging bedienen. Toch wel verassend!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • En hoe moet het nu verder met mijn favoriete top-10 lijstjes van Checkit/Lycos?

  Zonder gekheid, jammer dat Lycos uit Nederland vertrekt. Toch een partij die de hype heeft overleefd en een aantal leuke dingen heeft laten zien.

  geplaatst op
 • Er staat niet dat Lycos verdwijnt! De site blijft, echter wordt nu op een andere manier geserviced!


  geplaatst op
 • Allereerst jammer voor deze mensen.

  Heb de afgelopen tijd veel advertenties gezien over Lycos-mail in Metro en / of Sp!ts. Hebben ze de target niet gehaald????

  Yahoo en Lycos zitten dus niet meer fysiek in Nederland. Dat is volgens mij een grote kans voor MSN om haar dominantie te vergroten!!!! DÈ PORTAL DIE NOG WEL DE TELEFOON OPNEEMT IN HET NEDERLANDS. Of denkt u daar anders over???

  Dat dit soort portals weggaan uit Nederland zegt misschien veel over de Nederlandse markt. Ik ben bang dat we te weinig "eigen" grote bedrijven hebben. Ons land wordt hoe langer hoe meer (o.a. door overnames) een land van filialen van internationale ondernemingen. De DMU's voor "het adverteren" zitten dan in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland of Frankrijk. Dat is geen kans, maar een bedreiging voor onze economie, of niet??

  Ook vermoed ik dat de koopkracht in 2005 nog blijft dalen... Ik ben benieuwd hoeveel ontslagrondes nog gaan volgen?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.