Manneke Pist

Manneke Pist
,

Manneke PistVirgin heeft onlangs om promotie te maken voor Europese vluchten van/naar Brussel een ludiek online spelletje gelanceerd: Brussels Game.

Doel van het spel: proberen met de plasser van het beroemde Brusselse ‘Manneke’ een vlieg te raken. En natuurlijk om voldoende munitie te hebben, drinkt deze Belg eerst een biertje.

Momenteel worden vluchten vanuit Berlijn gepromoot zodat de default pagina in het Duits is: je moet dus ‘Pingeln’. Maar met een klik zit je op de Engelstalige site, waardoor het spel wellicht voor sommigen onder ons duidelijker wordt. Mits registratie kan je tevens een 50% korting op je vlucht winnen.

Nog een leuke ‘gimmick’ is dat je bij het richten van je plasser, rekening moet houden met de windsnelheid zoals gemeten in Brussel. Een Live Webcam helpt je hierbij.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.