Marketingfacts op wit

Marketingfacts op wit

Morgen gaat dit weblog samen met 300 andere weblogs op wit. De homepage zal dan zijn vervangen door een oproep voor hulp aan de slachtoffers in Azië. De overige pagina’s zijn wel bereikbaar maar zullen (waarschijnlijk) minder worden bezocht en geupdate. Ik denk overigens dat ik mijn bijdrage geef voor hulp aan Darfur.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Ik las dit bericht net, maar kon toch de homepage zien. Ben erachter wat de uitleg is. Ben nog niet gewend aan marketingfacts.nl, dus tik uit gewoonte mediafact.nl.

    geplaatst op
  • Nu blijkt wel de kracht van rss. Alle weblogs op wit, maar de berichten kan ik gewoon in mijn rss-reader blijven volgen.

    geplaatst op
  • Ivm afwezigheid vanavond heb ik de homepage weer teruggezet. Voorlopig zal de button naar giro 555 (rechtsboven) nog even blijven staan. Uiteraard ben ik benieuwd naar het eindresultaat van de actie vandaag.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.