Microsoft komt met advertentiesite

Microsoft komt met advertentiesite
, Dimmle
@andersfloor

Microsoft werkt aan een gratis dienst waarbij consumenten zelf goederen of diensten te koop aan kunnen bieren. Onder de werknaam Fremont wordt de site intern al een paar weken getest, zo meldt een MSN manager aan de nieuws-site Cnet. Als sterke punten noemt het bedrijf onder meer de integratie met “social networks” zoals MSN Messenger. Men kan bijvoorbeeld aangeven dat zijn advertenties alleen getoond mogen worden aan mensen in zijn netwerk of die een emailadres binnen een bepaald domein hebben.

Het nieuws komt amper twee weken nadat Google de lancering van zijn eigen Google Base bekend maakte, naar buiten. Microsoft zegt de ontwikkeling echter al te zijn begonnen voordat iemand ook maar van Google Base gehoord had. De site TechCrunch meldt dat de beta binnen enkele weken gelanceerd zal worden binnen het Live.com-project, met als uiteindelijke naam “TDB”.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Alle marktplaatshandelaren die ik ken zijn inmiddels overgestapt op speurders (want: gratis). Ook zijn ze inmiddels overgestapt van Hotmail naar Gmail (want: meer ruimte). Ze gebruiken echter al jaren MSN Messenger en hier vindt niet snel een verschuiving in plaats. Dit is inderdaad een zeer sterk punt.

  geplaatst op
 • Alleen weet ik niet wat 'precies te koop aan bieren is'....

  :)

  geplaatst op
 • ff een "r" in de gegeven url gooien...
  http://femont.live.com/ -> http://fremont.live.com/

  geplaatst op
 • Lekkur aanbieren. Het is weer vrimibo ;)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.