Microsoft start grootste campagne ooit

Microsoft start grootste campagne ooit
, ING Groep
@evr

Microsoft start grootste campagne ooitOnder de naam Start something start Microsoft de grootste campagne in haar geschiedenis met als doel extra verkopen van Windows XP. Voor de 15 maanden durende campagne in 11 landen zijn 51 tv-spotjes, 39 advertenties voor gedrukte media en 250 online advertenties gemaakt.

Startsomethingpc.com bevat inmiddels een teaserfilmpje en een rssfeed. Ook windows.com is inmiddels geheel in lijn met de campagne gebracht. Centraal staat het gebruik van Windows XP door verschillende gebruikers. Later in de campagne zullen ook de Tablet PC en Media Center onder de aandacht worden gebracht.

Hoewel Apple met een marktaandeel van enkele procenten niet een echt serieuze concurrent genoemd kan worden, valt de start van de campagne van Microsoft samen met de introductie van Apple nieuwe besturingssysteem Mac OS X 10.4 Tiger.

Bron: Microsoft Watch


Geplaatst in

Delen



Er zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.