MSN.de adverteert in Google.de

MSN.de adverteert in Google.de

MSN SucheBij MSN Suche hebben ze wel een erg directe manier gevonden om de concurrentie met Google aan te gaan. Ze adverteren op talloze termen in Google.de. Klik je vervolgens op de advertentie van MSN dan krijg je het zoekresultaat van de zelfde zoekterm in MSN te zien.

Het wordt alleen een beetje ingewikkeld als je in Google zoekt naar suchmaschine, op de ad van MSN Suche klikt en vervolgens Google op positie 1 van het organische resultaat aantreft ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Grappig! We hebben bij de lancering van MSN, 1 feb 2005, al een campagne gedaan in Google...erg geslaagd!!

    geplaatst op
  • Ik vind het een goede campagne al blijft het probleem dat de relevantie van de MSN-zoekresultaten minder is - anderzijds je weet dat de mensen die op de Ad klikken bij Google niet gevonden hebben wat ze zochten en misschien dat in die gevallen MSN aanvullend een goede optie kan zijn.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.