Namen ‘Hotmail’ en ‘MSN Messenger’ verdwijnen

Namen ‘Hotmail’ en ‘MSN Messenger’ verdwijnen

Nog voor aanstaande juni verdwijnen de merknamen Hotmail en MSN. In Nederland zeer populaire namen, maar wereldwijd gezien wat minder. Om hier iets aan te doen gaan deze diensten, samen met een weblog (?) op in Windows Live. Inhoudelijk verandert er niets en de diensten blijven kosteloos. Op de site van Microsoft zelf is nog niets te vinden over deze veranderingen.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 5 reacties op dit artikel

 • Dit past geheel in de strategie van MSN om van Windows Live de plek te maken waarin alle MSN producten samen komen in een persoonlijk vorm te geven en in te delen omgeving.
  In een aantal landen heet de MSN Messenger al Windows Live Messenger en er loopt al een test met Windows Live Mail, een e-mail product gebaseerd op AJAX dat op termijn hotmail moet vervangen.

  Zie voor aankomende MSN producten: Windows Live Ideas
  En meer info over de strategie van Windows Live: Windows Live op Marketingfacts

  geplaatst op
 • Ik ben benieuwd. Kan wel eens veel leden gaan kosten. Eén praktisch probleem van deze re-branding is de domeinnaam. Wat voor een webmailadres krijgen de hotmailleden straks. Enkele m.i. pijnlijke suggesties:
  @live.microsoft.nl
  @webmail.microsoft.nl
  @mail.microsoft.com

  Geef mij maar gewoon @yahoo.com

  geplaatst op
 • "Het is dan niet meer mogelijk emailadressen aan te vragen waarin Hotmail of MSN voorkomt. Nederlandse internetters krijgen vanaf dat moment een adres dat eindigt op live.nl of live.com. Voor mensen die al beschikken over een Hotmail-postbus verandert er niks. Zij behouden hun oude adres" aldus de volkskrant. De Microsoft live site is trouwens al in beta op http://www.live.nl

  geplaatst op
 • "Inhoudelijk verandert er niets"

  Ik zit in de beta test voor live mail en het is een totaal ander programma (build from scratch), grotere mailbox, etc. Inhoudelijk blijf je inderdaad mailen, maar dit suggereert dat alleen de naam verandert wat duidelijk niet het geval is. Daarnaast "blijven" de diensten niet alleen kosteloos. Je krijgt met Live Mail een 2Gb mailbox gratis, waar je nu nog voor moet betalen als hotmailgebruiker.

  Maar goed, Gmail blijft toch favoriet.

  geplaatst op
 • Lening aanbod van geld tussen bepaalde serieuze en betrouwbare

  U hebt behoeften geld lenen tussen individuen omgaan met financiële problemen moet je eindelijk doorbreken van de impasse veroorzaakt door banken, door de afwijzing van uw aanvraag bestanden crédits.Je ben een individu expert in de meting maak je een lening aan het bedrag dat u nodig hebt en met een zeer betaalbare voorwaarden die uw leven gemakkelijker maken.

  Hier zijn de gebieden waar ik je kan helpen:

  * Financiële
  * Home Loan
  * Investment Lening
  * Consolidatie van de schuld
  * Kredietlijn
  * Tweede Hypotheek
  * Acquisitie van krediet
  * Persoonlijke lening

  Je bent vast, verboden bank en je hoeft niet het voordeel van de banken of u beter een project en moeten financiering, slecht krediet of geld nodig om rekeningen, huur te betalen, geld om te investeren voor het bedrijfsleven .
  Dus als je geld lening aarzel dan niet om contact met mij op om meer over mijn zeer gunstige voorwaarden te leren.

  E-mail adres: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

  Naam: Michel Boillin

  Voor meer informatie blijven ik tot uw beschikking.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.