Nederland mist innovatiekracht!

Nederland mist innovatiekracht!
, ING Groep
@evr

The World Economic Forum, een onafhankelijke internationale organisatie met leden uit de top van het bedrijfsleven, heeft deze week opnieuw Global Information Technology Report uitgebracht. Via een benchmark worden landen wereldwijd gescoord in het efficient gebruik van ICT ten behoeve van de economie. Singapore eindigde op de eerste plaats. Al eerder concludeerde The Harvard Business School dat Azie meer is dan een regio voor enkel goedkope arbeid. Nederland zakte in de lijst van de 13e naar de 16e plaats. Twee jaar geleden stonden we op plaats 11.

Help mij even… het was toch zo dat het Innovatieplatform onder voorzitterschap van Jan-Peter Balkenende was opgericht om de innovatiekracht in Nederland te vergroten?


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • beste eric, enig idee hoe onbereikbaar dat platform is. het eenvoudiger om een terrorisisch concept bij Al Qaeda af te leveren!:)

    geplaatst op
  • Alles draait hier (nederland) om geld, het moet rendabel zijn op de korte termijn. Het lange termijn denken is door de huidige conservatieve regering even op de lange baan geschoven. D'r word teveel geluisterd (ondanks dat ze zelf vinden van niet) naar de mens van de straat, te veel stemmen het is 1 groot geroezemoes.

    En nu ga ik probleemwijken kijken, de trailer voorspeelde veel goeds en kwaliteits Tv vanavond ;)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.