Nederland op zoek naar Playboyfoto’s Mieke de Boer

Nederland op zoek naar Playboyfoto’s Mieke de Boer

Nederland op zoek naar Playboy foto's Mieke de BoerDartster Mieke de Boer liet vorig jaar haar blote billen zien in het tijdschrift Sportweek. Toen was de slogan: ‘Alleen in Sportweek geef ik me bloot’, maar nu blijkt dat ze ook is gevallen voor een ander tijdschrift. Vanaf vandaag staat Mieke de Boer namelijk ook naakt in de Playboy (bron: nu.nl).

Alhoewel de Playboy vandaag pas uitkomt, wordt er al dagen gezocht naar foto’s van Mieke de Boer. Hoe ik dat weet? Dankzij een reactie van Stefan eerder op Marketingfacts, krijgt dit weblog de laatste dagen via Google honderden extra bezoekers (vooral in de avonduren).

Update 19:30

De click-through vanuit de RSS-feeds van vandaag laten zien hoe populair berichtgeving over Mieke de Boer vandaag is. Terwijl top-berichten (voor Marketingfacts) gemiddeld tussen 100 en 200 doorkliks krijgen, zit het bericht over Mieke de Boer op moment van schrijven al op 324 (ruim 50% van alle RSS-lezers).

Doorklik op RSS-feeds (top-berichten van de laatste 30 dagen)

Ook vanuit de zoekmachines is Mieke de Boer de laatste dagen veruit het meest populair op dit weblog. Alleen al op de zoekterm “mieke de boer playboy foto’s” zijn de afgelopen week 193 bezoekers binnengekomen. Hieronder een overzicht van de meest populaire zoektermen van de afgelopen week. Erg saai, maar het geeft wel aan hoeveel mensen op zoek zijn (geweest) naar foto’s van Mieke de Boer. Het aantal verschillende woordcombinaties met Mieke de Boer is inmiddels de 50 gepasseerd waarbij de meest originele is “blote bibs mieke de boer”. Het is maar dat u het weet :-)

Overzicht meest populaire zoektermen (over afgelopen week)

Update 21:15
Nog steeds op zoek naar foto’s van Mieke? Kijk dan eens op mokkels.nl of jaggle.nl.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Pas maar op, straks straft google je nog vanwege strooien met populaire zoektermen in je content ;-)

  Een half jaar geleden schreef ik dus:
  "Als je nou een Mieke de Boer of een Fatima Moreira de Melo weet te strikken, heb je een naam in je blad. Alleen weet ik dat mevrouw Fatima graag heel veel centjes daarvoor ontvangt (en dat is er niet) en daarom nooit in de mannenbladen staat."

  I was damn right, en ze hebben blijkbaar de goedkopere optie genomen.

  geplaatst op
 • Via dagelinks.nl lees ik dat Playboy vandaag op de voorpagina van De Telegraaf zijn beklag mag doen over het feit dat een uur na het verschijnen van het nieuwste nummers van het blad de reportage van dartster Mieke de Boer reeds op internet verschenen was. Huh? Wat is daar nu nieuw(s) aan?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.