Netvibes is personalisatie 2.0

Netvibes is personalisatie 2.0

Met Netvibes kan de moderne mediaconsument nu zeer snel het web personaliseren. Uiteraard zoeken maar daarnaast ook feeds toevoegen, het weer (ook in NL steden) of mail integreren? Alles op een andere plek zetten? Of een andere kleur geven? Het kan allemaal met deze eerste versie van Netvibes in enkele seconden. En zelfs mijn vader kan dit. Zo simpel.

Onze desktop reist straks met ons mee. We zullen de (gepersonaliseerde) feeds van onze favoriete merken hier opnemen. Daar moeten merken uiteraard wel voor betalen. In plaats van advertenties mogen ze in ons leven zijn. Welke merken zijn straks relevant genoeg om een plaatsje te verdienen op de startpagina van de consument?


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Jammer dat dergelijke applicatie ip gebonden is. Als ik namelijk op reis ben en heb niet mijn eigen PC bij me kan ik niet even inloggen om mijn persoonlijke pagina te bekijken.

  geplaatst op
 • Kopie van start.com

  geplaatst op
 • Er zijn al honderden van dit soort pagina's, lijkt mij geen nieuws dit...

  geplaatst op
 • Leuk bedacht maar zoals eerder al vermeld een copy van vele anderen. kijk eens op mypip.nl deze is niet IP gebonden

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.