Niet vergeten: Secretaressedag!

Niet vergeten: Secretaressedag!
, ING Groep
@evr

Radio 538 dj Ruud de Wild en Double A Paper houden in het kader van de Nationale Secretaressedag vandaag een speciale actie.

Vanuit het World Trade Center te Amsterdam wordt van 16.00 tot 19.00 uur een live-uitzending verzorgd in een speciale vip-ruimte waar de secretaresses verwend worden met schoonheidsadviezen, kledingtips en optredens van bekende artiesten. Tijdens de uitzending kunnen de secretaresses meedoen met de Double A Paper kopieerkampioenschappen.

Nu zou je toch denken dat je hierover ook iets op de site van Double A Paper zou moeten vinden, maar helaas. Ik vroeg mij namelijk af, of ‘bepaalde beelden’ die ik voor mij zie bij een kopieerkampioenschap verzorgt door Double A Paper, juist zouden zijn ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Dag Erik,

  Misschien moet je eens kijken op http://www.doubleasecretaressedag.nl Daar vind je heel veel meer informatie over deze dag.

  Enne... op Secretaresseportaal WebBep.nl (http://www.webbep.nl) uiteraard ook! ;)

  Hartelijke groet,
  WebBep.nl

  Annemarie van Hecke

  geplaatst op
 • Kijk dat zocht ik dus ;-) Ik had blijkbaar (erg) afwijkend surfgedrag toen ik dit zocht. Maar volgend jaar toch maar ook bij de officiele Double a paper site het even onder de aandacht brengen.

  geplaatst op
 • Eerlijk is eerlijk zelfs KPN speelt op een leuke manier in op dit nieuwe fenomeen. Een bloemetje is allang niet genoeg meer :-)
  http://www.kpn.com/kpn/show/id=1740909

  Gr Erwin

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.