Nieuw! 24Sessions, je directe lijntje met de experts

Nieuw! 24Sessions, je directe lijntje met de experts

Via sociale netwerken hebben we direct contact met veel mensen. Maar hoe vind je nou makkelijk de expert op het specifieke vakgebied waar jij wel wat hulp bij kunt gebruiken? Rutger Teunissen biedt met zijn 24Sessions een platform om direct in contact te komen met deskundigen, via videochat.

Rutger Teunissen, waar moeten we je van kennen?

Jullie kennen me wellicht als blogger op Marketingfacts en als oprichter van onder andere Klusopedia.nl en Fanminds.

Wat is het idee achter 24Sessions?

24Sessions is een online marktplaats voor live advies. We verbinden mensen die zakelijk advies nodig hebben met experts die advies kunnen geven en laten ze met elkaar praten via videochat.

Op 24Sessions zoek en boek je gemakkelijk 1-op-1-adviessessies met experts. Het is de directe hulplijn voor advies in allerlei verschillende disciplines, van marketing tot juridisch.

Waarom ben je 24Sessions gestart?

Ik heb lang als (marketing)adviseur gewerkt en daarnaast zelf als ondernemer regelmatig advies nodig gehad. Het klassieke adviesmodel is mijn ogen niet meer van deze tijd. Mensen zitten niet meer te wachten op lange rapporten maar willen concreet, snel en goed advies.

Dat komt omdat we informatie, regeltjes of bedrijfsmodellen al overal vandaan kunnen halen. Daar hebben we geen adviseurs meer voor nodig. Wat we wel nodig hebben zijn echte experts waarmee we kunnen sparren. Mensen die boven de materie staan en ons helpen informatie juist te interpreten, besluiten te nemen of oplossingen te bedenken.

Gek genoeg hebben we ondanks LinkedIn of Twitter nog geen direct lijntje met deze experts. Er is nog geen platform dat het vinden, boeken en inplannen van live adviestijd met experts mogelijk maakt.

Welke 'marketingfacts' kun je ons geven?

We lanceren 24Sessions volgens de Lean Startup-methode, dus geen big bang maar snel live gaan, leren en verbeteren. We zijn nu een week onderweg en staan nu op een bescheiden aantal van 85 experts en het tienvoudige aan leden.

We hebben internationale ambities om gesprekken over de hele wereld te faciliteren. Maar Nederlandse experts en leden hebben op dit moment voorrang en kunnen direct lid worden.

Waar staat 24Sessions over een jaar? 

Het is onze ambitie om uit te groeien tot dé internationale marktplaats voor advies via videochat. Uiteraard hebben we nog een lange weg te gaan en staat dit jaar vooral in het teken van leren, verbeteren en groeien. 


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

  • Ha leuk, een Nederlandse versie van clarity.fm. Mooi, geeft meer vertrouwen aan klant/opdrachtgever dan wanneer het via een Amerikaanse site gaat.

    geplaatst op
  • @Petra - Inderdaad, vorig jaar al gelezen over Clarify. Eindelijk een Nederlandse versie. Ben benieuwd of er al een Duitse versie is. De gebroeders Samwer hebben namelijk veel mensen geïnspireerd.

    geplaatst op
  • @petri @alex Bedankt voor jullie leuke reacties! Clarity is me inderdaad bekend. Het grote verschil is dat wij via video-chat communiceren, zodat je elkaar ook echt kunt zien. Daarnaast mikken we op breder zakelijk advies. Boek gerust een sessie met me via http://24s.co/rutgerteunissen ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.