Nieuw! BUX

Nieuw! BUX

BUX is een trading app, maar dan leuk: BUX maakt handelen op de beurs makkelijker en toegankelijker dan ooit. Daarom besteden we vandaag in de categorie 'Nieuw' aandacht aan deze app, die beleggen leuk zal maken!

Nick, Joost, Egbert, Robbert, waar moeten we je/jullie van kennen?

Nick Bortot was tot voor kort bestuurder bij de BinckBank, Robbert Bos was bij Spil Games verantwoordelijk voor alles wat maar mobiel was, Egbert Pronk is onze trading-goeroe en leerde dat vak bij VDM en Joost van de Wijgerd was voorheen de CTO van eBuddy.

Wat is het idee achter BUX?

Met BUX maken we handelen op de beurs makkelijker, toegankelijker en leuker dan ooit. Met BUX ervaar je onmiddellijk de sensatie van de beurs, ook als de beurs tot nu toe abracadabra voor je was en ook als je geen dikke portemonnee hebt.

Waarom zijn jullie BUX gestart?

Heel simpel: omdat we het gezeur en getreur in de financiële wereld meer dan zat waren. De beurs is het mooiste spel op aarde. Althans, dat vinden wij. Dus dachten we: laten we de fun weer terugbrengen in finance, door een app te bouwen die handelen op de beurs heel laagdrempelig en vooral heel leuk maakt.

Bovendien: beleggen was vroeger misschien iets voor ‘je vader’, maar tegenwoordig zien we dat steeds meer mensen geïnteresseerd raken in al die nieuwe, disruptieve technologiebedrijven die aan de beurs genoteerd zijn. Met BUX willen we iedereen de mogelijkheid geven om die wereld te gaan ontdekken door spelenderwijs erin te beleggen. 

Welke 'marketingfacts' kun je ons geven?

We zijn net een paar dagen officieel live en we staan nu al  een week op numme 1 in de Nederlandse App Store (categorie financieel), voor Rabo, ABN en ING!

Waar staat BUX over een jaar?

Dankzij feedback van onze gebruikers is BUX over een jaar is nog veel gaver en beter geworden. En we hebben dan een Android en een webversie live. We hopen tegen die tijd dat er niet alleen in Nederland, maar in heel Europa superveel mensen aan het BUX-en zijn geslagen. Azië lonkt dan aan de horizon.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.