Nieuw tijdschrift voor toiletbezoeker

Nieuw tijdschrift voor toiletbezoeker

Reinier lanceert nieuw tijdschrift voor toiletbezoekerHet AD meldt dat acteur Viktor Reinier (Baantjer) volgende week een nieuw tijdschrift presenteert dat speciaal gericht is op de toiletbezoeker.

Het general interestblad is volgens de initiatief-nemers toegankelijk voor alle leeftijden met onder-werpen voor het hele gezin. Alle items hebben een leestijd van 3 tot hooguit 6 minuten: precies genoeg dus voor het gemiddelde toiletbezoek. De oplage wordt 170.000 exemplaren. Reinier presenteert de titel (hoe het blad heet, maakt het AD niet bekend) op 8 maart (via: Adformatie).


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • En het eerste nummer komt op 1 april uit? :)

  geplaatst op
 • Geweldig!

  Resultaten van het nationale "hoe gaat de gemiddelde vrijdagmiddagbezoeker naar de wc" enquête, kun je overigens hier vinden ;-)

  geplaatst op
 • Er gaan geruchten* dat de titel "Schijtblad" gaat luiden.

  (* this page cannot be displeed)

  geplaatst op
 • Vind het een (wc-)briljant idee! En dan drukken (....) op WC-papier zeker.

  geplaatst op
 • Hmm, ik zag het afgelopen weekend al aan een pak Page hangen op AH Meseumplein. Ik verbaasde me er al over dat een acteur zich zover had verlaagd om daar met zijn kop op te gaan staan. De naam? IK weet het niet meer precies, volgens mij zat er wel WC/Toilet in.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.