Nieuwe betaalstandaard slaat aan

Nieuwe betaalstandaard slaat aan
,

De nieuwe betaalstandaard die 4 grote Nederlandse banken in 2004 gaan introduceren, lijkt aan te slaan bij het grote publiek, zo blijkt uit een survey van Multiscope. Zo geeft 78% van de internetters aan het een goed initiatief te vinden, en zegt 60% gebruik te gaan maken van deze betaalmethode. Opvallend is

dat met name de potentie onder de groep die zich zorgen maakt over de veiligheid van online aankopen hoog lijkt: 68% van deze groep zegt gebruik te gaan maken van de nieuwe dienst.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Is het al duidelijk wanneer in 2004 het ge-introduceerd gaat worden?

    geplaatst op
  • Voor zover bekend zal dit vanaf begin 2005 gebeuren. De standaard wordt in overleg met alle banken ontwikkeld, de productvoering echter wordt per bank bepaald. Het is dus niet te verwachten dat deze nieuwe standaard op 1 en hetzelfde moment voor iedereen beschikbaar zal zijn.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.