Nieuwe vrouwenportal tooStylish.com online

Nieuwe vrouwenportal tooStylish.com online

De ?vrouwenportal? wil met content en interactiemogelijkheden ?het vertrouwde internetadres zijn voor een dagelijks bezoek voor alle Nederlandse vrouwen van 16 tot 40 jaar.?

Vooral de herkenbaarheid, de heldere navigatiestructuur en hoge mate van interactiviteit moeten tooStylish tot een succes maken. tooStylish wil tegemoet komen aan verschillende informatiebehoeften die gerelateerd zijn aan trends, fashion, lifestyle, mannen, bodycare, fun, reizen en shopping. De portal biedt verder ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en idee?n, discussie en ook online shoppen. Het is de eerste portal voor vrouwen in Nederland die de combinatie van informatie, entertainment en online shopping biedt.

De doelgroep van tooStylish is dezelfde als die van de glossy vrouwenbladen. Het aandeel vrouwen op internet stijgt steeds meer. Nu is 44,2 procent van de internetters in Nederland vrouw, in de VS zijn vrouwen op internet al in de meerderheid met 52 procent. tooStylish verwacht 100.000 vaste bezoekers te verkrijgen binnen een periode van een jaar.

Bron:
http://www.adfoweb.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Mannenzaken

  Maandag 11 augustus is het mannenportaal Meniacs.com van start gegaan, een online magazine met distributiepunten in Best, Den Haag, Amsterdam en Helmond. Wat interesseert de moderne man? Wat bezielt hem? Hoe kijkt hij tegen het leven aan? Wat zijn zijn ambities en verlangens? Hoe brengt hij zijn vrije tijd door? Dit alles en nog meer vroegen de initiatiefnemers zich af en het antwoord is dus voortaan te vinden op de website van Meniacs.com: een platform voor de man die op de hoogte wil zijn en blijven van nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, lifestyle, gadgets en consumer electronics.

  Bron:
  http://www.telecommerce.nl/

  geplaatst op
 • Sinds de vrouwenportal tooStylish.com op 15 juli 2003 is gelanceerd, heeft de site een explosieve groei doorgemaakt. Destijds meldde tooStylish dat zij met content en interactiemogelijkheden het vertrouwde internetadres wilde zijn voor een dagelijks bezoek voor alle Nederlandse vrouwen van 16 tot 40 jaar, met 100.000 vaste bezoekers na een jaar.

  Inmiddels hebben de cijfers uitgewezen dat dit doel, met meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand en een lezersbereik tussen de 15 en 45 jaar, ruimschoots behaald is.

  Bron:
  http://www.toostylish.com/page.php?cid=1&tid=6&id=903

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.