Happy New Year! Bezoek nieuwjaarsborrel van IAB en Online Tuesday

Happy New Year! Bezoek nieuwjaarsborrel van IAB en Online Tuesday

Het nieuwe jaar is al knallend begonnen, maar dat doen we over een week nog even over. Kom op 8 januari naar de nieuwjaarsreceptie waar al jouw vakgenoten rondlopen: de borrel van IAB Nederland en Online Tuesday (en dus ook Marketingfacts). Het wordt weer een knaller!

Het marketingvak bevond zich afgelopen jaar in een rollercoaster en niets wijst erop dat het in 2019 een stuk rustiger gaat worden. In tegendeel: de ontwikkelingen gaan onverminderd hard verder. Van privacy tot programmatic, van purpose tot een nieuwe prijzenoorlog. Van gele hesjes tot blauwe vinkjes, van Virtual Reality tot Digital Detox.

Kortom: er is meer dan genoeg stof om over van gedachten te wisselen, zowel terugblikkend als vooruitkijkend. En dat doe je natuurlijk net als de voorgaande jaren ook nu weer op de nieuwjaarsborrel van Online Tuesday en IAB Nederland.

"Kom 8 januari borrelen met IAB, Online Tuesday en Marketingfacts in Hotel Arena"

De locatie is vertrouwd: Hotel Arena te Amsterdam. De avond begint om 19.30 uur en tegen middernacht gaat het licht uit. Ook Marketingfacts is als partner van Online Tuesday bij dit evenement betrokken, dus hopen wij je daar te zien. 

Kom je samen met ons het glas heffen op een succesvol 2019? Geef je dan gratis op voor dit event. Let daarbij op: aanmelding bij Meetup.com volstaat niet. Je moet je echt aanmelden bij Eventbrite om in het bezit te komen van een digitaal ticket. Maak er je goede voornemen van en reserveer dat e-ticket direct. Dan zien we elkaar op 8 januari in Hotel Arena!

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Traffic4U, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. De huidige locatie-sponsor is IBM.

Credits afbeelding: Pixabay.com, licentie: CC BY-NC-ND (Niet-commercieel hergebruik)

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.