Nike Philips: innovatie voor sporters

Nike Philips: innovatie voor sporters

Nike blijft om verschillende redenen een fantastisch bedrijf om als internet marketeer te volgen. Neem bijvoorbeeld de recentelijk gelanceerde website nike.philips.com waarin Nike en Philips gezamenlijk de markt bewerken voor sporters. Let vooral ook weer op de details!


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ziet er een stuk minder spectaculair uit dan ik had verwacht van zo'n sterke productcombinatie. Op welke details moeten we letten?

  geplaatst op
 • wat me opvalt is dat je je product/jezelf kunt registreren als je iets gekocht hebt , alleen ze vragen niet om een productcode, enkel welk product je hebt gekocht. Vreemd...
  Vind de site verder ook niet heel bijzonder, brochure plus. Of mis ik iets?

  geplaatst op
 • Brochure plus maar m.i. wel degelijk een site waar technologybeleving is verwerkt in de details (flash-animaties, online videos, etc). Ook Nike Goddess, het onderdeel waar de muziek is te downloaden voor de psa-speler, sprak mij in ieder geval wel aan.

  Rechstreekse link naar Nike Goddess:
  http://www.nike.com/nikegoddess/v2/player/mp3player.html

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.