NRC Handelsblad lanceert nrc.next

NRC Handelsblad lanceert nrc.next

Dinsdag 14 maart lanceert NRC Handelsblad een nieuw, landelijk ochtendblad: nrc.next. Deze krant op tabloidformaat verschijnt iedere ochtend van maandag t/m vrijdag. Nrc.next heeft een eigen redactie van 24 FTE en wisselt daarnaast informatie uit met de redactie van NRC Handelsblad. De nieuwe krant wordt verspreid via abonnementen en in de losse verkoop via ca. 6.500 verkooppunten. De doelstelling is om binnen drie jaar 80.000 betalende lezers te hebben aldus chefredacteur Hans Nijenhuis (via: Blokletter).

Voor de bloggers, vergeet zaterdag niet het NRC of volgende week dinsdag de nrc.next te lezen voor een artikel van Marie-Jose Klaver over de Nederlandse blogosfeer (naar aanleiding van de Dutch Bloggies 2006 a.s. zaterdag).


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Begrijp ik goed dat het artikel van Klaver zowel in de zaterdageditie van NRC Handelsblad als de dinsdageditie van NRC.next staat? Dat lijkt me een beetje vreemd, want iemand met een abonnement op NRC.next ontvangt op zaterdag toch ook de reguliere NRC? Dan zou een vroege abonnee dus twee keer hetzelfde verhaal krijgen voorgeschoteld...

    geplaatst op
  • Ik heb eigenlijk geen idee of dit hetzelfde artikel is Jeroen maar het zou me niet verbazen. Gebeurt toch wel vaker? Ik zie ook wel eens dezelfde artikelen in verschillende uitgaven van de Adformatie-groep.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.