Nuon experimenteert met weblog?

Nuon experimenteert met weblog?
,

De weblog www.nuduurzaam.nl verhaalt over duurzame energie, en doet dit heel aardig. Ondanks het feit dat de site nergens expliciet naar NUON verwijst (op 1 link na), en ook NUON in geen enkele tekst wordt genoemd, lijkt het er op basis van de looks verdacht veel op dat ook NUON het experiment is aangegaan. Wat blijkt: de site is geregistreerd door een werkneemster van N=5, een bureau dat flink wat werk voor NUON verzet. Goed initiatief!


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Bernice, je bent me net voor. Ik volg het project van Nuon al een tijd en had er de komende week een artikel over willen schrijven ;-)

  Nuon is inderdaad enige tijd geleden gestart met een blog over duurzame energie. Het is een experiment om ervaring op te doen met het medium blogs. Op de webblog worden artikelen geplaatst die interessant kunnen zijn voor de Nederlandse consument. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat alleen nieuws over Nuon wordt geplaatst. De weblog wordt op dit moment bijgehouden door een student. De komende periode wordt bekeken of de blog een toegevoegde waarde heeft voor Nuon en haar klanten aldus de iniatiefnemers (die zich hier wellicht nog wel zullen melden).

  geplaatst op
 • Heb je lekker een uurtje vrij deze week ;)

  geplaatst op
 • Mooi initiatief en ziet er interessant uit. Ga het ook eens een tijdje volgen. Lijkt op wat we bij Tulip met mijn blog doen. Meer een venster bieden op de wereld dan een reclamezuil zijn.

  geplaatst op
 • @ Marco, Bernice, Hans
  Ongelooflijk interessante case. En, hoe loopt dit ? Ze zijn nu al meer dan 6 maanden bezig. Iemand een idee ?

  geplaatst op
 • Ik zie nu pas dat de laatste entry dateert van 17 juli. Is het daar geëindigd?

  geplaatst op
 • Kijk ook eens op http://www.solpower.nl Het weblog (van Nuon) over de Nuna3 racer.
  Als je de source bekijkt zie je trouwens dat ze mbt javascript-comment doorverwijzen naar andere Sanoma sites! handig voor de ranking... maar niet zo netjes van SMM

  <!--<div id="topnavigatie">
  GADGET GARDEN |
  OLIEPEIL |
  NATUURGEK |
  WHEELZTV |
  RACEFREAKS
  (andere websites ondersteund door SMM)
  </div>-->

  geplaatst op
 • De weblog is opgezet en bijgehouden door studenten voor zover ik weet en 17 juli zullen ze wel vakantie hebben gekregen ;-)

  Ik zal eens vragen wat de status is van dit project.

  geplaatst op
 • @ Vincent,
  Hey, inderdaad ook een leuke weblog met een interessant thema. Zoals deze case aantoont : weblogs kunnen een effectieve manier zijn voor bedrijven om extra's te halen uit hun sponsoring-investeringen.

  @ Marco,
  Ik ben benieuwd of ze activiteit zullen hernemen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.