Omzet- en winstgroei bij internetbureaus

Omzet- en winstgroei bij internetbureaus

Emerce: Nederlandse internetbureaus hebben het in 2005 -  een stuk beter gedaan dan in voorafgaande jaren. De gemiddelde jaaromzet nam in 2005 met 20 procent toe vergeleken met 2004. De brutowinst groeide zelfs met 73 procent. De Nederlandse markt voor internet-bureaus was in 2005 goed voor een totale omzet van zo’n 200 miljoen euro. Dat blijkt uit een onderzoek van Heliview Research in opdracht van Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN).


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Wanneer wordt er in Nederland een (onafhankelijk) onderzoek gedaan naar Zoekmachine marketing bedrijven? MarketingSherpa heeft al Canada, USA, Australië, UK in kaart gebracht. E-consultancy (UK) heeft een uitgebreide Search-Engine-Marketing Buyers Guide. In Duitsland is er ook al een overzicht. Maar waar staat Nederland in de wereld op dit gebied? Of is de markt hiervoor nog niet volwassen?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.