Onfatsoenlijke reclames

Onfatsoenlijke reclames

Erger jij je aan onfatsoenlijke reclames zoals Hand van God of Dump je schatje? Sinds kort heeft de ChristenUnie van Andre Rouvoet daarvoor een speciale actiesite opgezet.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • ik vind dit echt sneu.. hebben ze niets beters te doen dan wat zeuren over reclames?

  geplaatst op
 • alsof een reclame met een indiaan (?) met een flesopener niet onfatsoenlijk is. Dat gaat toch roesten?!

  geplaatst op
 • Dump je schatje zou gestopt moeten worden wegens het namaken van een Twix (Raiders waren lekkerder) reclame. De hand van god is niets mis mee!

  geplaatst op
 • De hand van god was een uitspraak van Maradonna. Toen heb ik meneer Rouvoet (of voorgangers) niet gehoord. Nu Versatel hem gebruikt mag het ineens niet meer?

  Ik heb persoonlijk een hekel aan kerken. Kunnen we die niet uit het straatbeeld verbieden? Alle buitenreclame m.b.t. religie (zoas kerktorens, kruizen, etc) weg?

  geplaatst op
 • bullshit
  dr hoeft helemaal niks verbannen te worden
  laat mensen lekker in hun waarden door ze te respecteren,
  ook religieuze. tis heel logisch dat ze erop klagen, omdat de reclame van de hand van God niet samengaat met hun overtuiging. Dan ga je klagen, das logisch. Een kerkgebouw langs de weg betekent helemaal geen reclame. Dan zou mijn huis ook reclame zijn voor mij. Religie word niet gepromoot dmv reclame. Mensen kiezen daar zelf voor.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.