Online Tuesday #97: hoe dominant worden marketplaces?

Pas op: dit evenement is verplaatst van 10 maart naar 14 april 2020

Online Tuesday #97: hoe dominant worden marketplaces?

De komst van Amazon naar Nederland gaat bij velen gepaard met stress en chaos. Want wat betekent dit voor jouw brand? Velen vragen zich af of ze als merk of retailer nog wel kunnen ontbreken op marketplaces. Online Tuesday #97 draait op 14 april helemaal om marketplaces. Schrijf je meteen gratis in!

Update 5 maart 2020: Online Tuesday #97 “Marketplaces” wordt verplaatst van 10 maart naar 14 april 2020, meldt de organisatie: "We willen dit event niet laten overschaduwen door het Corona-virus, dus hebben we besloten om het een maand uit te stellen. (...) Had jij al een ticket via Eventbrite? Dan blijft deze gewoon geldig voor de nieuwe datum. We vinden het vervelend dat we de bijeenkomst van volgende week zo laat moeten verzetten, maar denken dat dit onder de huidige omstandigheden de juiste keuze is."

Het wemelt van de vragen over dit actuele thema. Wat betekenen marketplaces voor jouw merk? Hoe maak je de juiste keuze uit alle aanbieders? Wie zijn de belangrijkste spelers en hoe houd je je staande tussen de giganten? Bij de komende editie van Online Tuesday kun je drie echte marketplace-specialisten aan de tand voelen in een interactieve sessie. Zorg dat je optimaal bent voorbereid op de marketplace-shift die komen gaat.

Wat betekenen marketplaces voor merken en retailers?

De organisatie van Online Tuesday heeft inmiddels twee sprekers vastgelegd: de ervaren online marketeer Wouter Blok (ex-Google, ex-Coolblue en tegenwoordig werkzaam voor GetYourGuide), Rishi Kartaram (ceo van Jeffcommerce) en Emile Valkestijn van 10xCREW, een bureau dat marketplace-strategieën ontwikkelt voor organisaties die e-commerce willen bedrijven via met name Bol.com en Amazon. De locatie van het event is wederom De Nieuwe Liefde, Da Costakade 102 in Amsterdam.

Reserveer snel jouw gratis ticket via Eventbrite.com. Ben je te laat en zijn alle plekken vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een bericht als er een stoeltje voor je vrijkomt in onze verbale marktplaats.

Online Tuesday is een maandelijks event over digital marketing, georganiseerd door DQ&A, Marketingfacts, Newpeople en Pink Marketing, met steun van hoofdsponsor Pünktlich. Ook sponsor worden? Mail dan naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Credits afbeelding: Online Tuesday, licentie: CC0 (Publiek domein)

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Het lijkt mij een interessant event. De verwachting is natuurlijk dat het marktaandeel van marktplaatsen de komende jaren blijft groeien. Logisch want via marktplaatsen kunnen retailers, zonder al te veel extra moeite, meer consumenten bereiken. Het is ook een ideale manier om andere buitenlandse markten uit te proberen. Ik ben ook heel benieuwd naar de negatieve invloeden van marktplaatsen.

  geplaatst op
 • BELANGRIJKE MEDEDELING: Online Tuesday #97 “Marketplaces” wordt verplaatst naar 14 april. Stichting Online Tuesday kwam zojuist met het volgende bericht:

  "Marketplaces zijn een super-relevant onderwerp, waar Online Tuesday echt mee wilde uitpakken op 10 maart 2020. Als organisatie willen we deze mooie sessie echter niet laten overschaduwen door het Corona-virus, dus hebben we besloten om het evenement een maand uit te stellen.

  De nieuwe datum van Online Tuesday #97: “Marketplaces” wordt nu 14 april. Had jij al een ticket via Eventbrite? Dan blijft deze gewoon geldig voor de nieuwe datum.

  We vinden het vervelend dat we de bijeenkomst van volgende week zo laat moeten verzetten, maar denken dat dit onder de huidige omstandigheden de juiste keuze is. We gaan ervoor zorgen dat het onderwerp ‘marketplaces’ over een maand optimaal uit de verf komt in een bomvolle zaal van De Nieuwe Liefde.

  Bij deze nodigen we je uit voor Online Tuesday #97/98: “Marketplaces” op 14 april! Hopelijk tot dan!"

  https://www.meetup.com/nl-NL/onlinetuesday/events/268705260/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.