Ontwerp je eigen Reeboks

Ontwerp je eigen Reeboks

Ontwerp je eigen Reeboks

Op RbkCustom.com kun je Reebok schoenen helemaal op je eigen voorkeuren aanpassen. Kies de kleur van de zool, een tekst op de hiel of geef het Reebok-logo op de tong een metallic glans. Het kan allemaal. En na afloop kun je je eigen schoenen ook direct bestellen.

Schitterend vormgegeven website waarmee Reebok inhoud geeft aan haar I am what I am-campagne. Na afloop van het ontwerpen kun je aan anderen per e-mail of sms je ontwerp laten zien. Hier een linkje naar mijn Reeboks.


Geplaatst in

DelenEr zijn 14 reacties op dit artikel

 • Eeen erg goed idee. Overigens heeft nike (nikeid.nike.com) dit ook al geruime tijd.

  geplaatst op
 • Volgens mij kan je het alleen naar een adres in de VS laten sturen, maar wel erg mooi gedaan!

  geplaatst op
 • Kent iemand andere voorbeelden (naast Nike ID) van producten die je online helemaal op maat kan maken en ook direct bestellen?

  geplaatst op
 • Voorbeelden :
  www.bmwusa.com Configureer je BMW en check of deze ergens nog op voorraad is. Je moet hem dan wel nog ophalen.
  www.allofmp3.com waar je je eigen cd kunt maken en kunt downloaden. Er zijn waarschijnlijk muzieksites die dat beter doen
  www.tpgpost.nl waar je kaarten, en zelfs postzegels kunt maken en laten bezorgen.
  www.urbanbite.nl waar je een menu kunt samenstelllen en laten bezorgen, maar dat wordt al niet meer als bijzonder beschouwd.
  www.dell.nl die kent iedereen wel
  www.lego.com heeft een trainconfigurator. Kan je je eigen trein maken, mee spelen en online bestellen.

  genoeg voorbeelden dus

  geplaatst op
 • De volgende voorbeelden zijn al weer van een paar jaar terug maar we hebben ze ooit gebruikt als best practices voor een energieklant ;-)

  Renault Kangoo:  Smart:

  geplaatst op
 • Wat een poepzooi! Zit ik een kekke schoen in elkaar te flansen, wil ik hem vervolgens bestellen blijkt er geen internationale shipping beschikbaar te zijn... *zucht*

  geplaatst op
 • Ik was deze ook nog tegengekomen: www.converseone.com
  De customized M&M's lijken nu niet te werken: http://us.mms.com/us/about/products/mymms/

  @Marco: Een energieklant? Ken ik die toevallig? ;-)

  geplaatst op
 • Yep, ik denk dat je die energieklant wel kent Martijn ;-)

  geplaatst op
 • Wanneer is het nu mass customisation/configuration en wanneer is het personalisation? Die autos en schoenen gaan vrij ver en je kan gerust spreken van mass customisation. M&M's en bijvoorbeeld postzegels zijn een gevorderde vorm van personalisation. Dat kennen we al. Ik ben benieuwd hoe ver het gaat met configuratie van producten. Diensten zijn vaak al te configureren, alle verzekreingssites doen het. Met producten zoals schoenen is het iets gecompliceerder, vooral in de fabricage van die dingen. Gecustomised maar wel onder de 100 dollar.

  geplaatst op
 • heb ik net mooie schoene gemaakt kun je ze aleen in US bestellen, maarja weet iemand een site waar je ze in nederland kan bestellen en zelf kan ontwerpen?

  geplaatst op
 • Jammer dat ze alleen binnen de VS te bestellen zijn. Op Converse.comkan je ook zelf schoenen ontwerpen maar helaas... Ook zij doen [nog] niet aan internationale verzendingen.
  Ik wacht af...

  geplaatst op
 • Dit is op zich super tof, maar helaas kan je er niks mee van uit nederland.Als er ook zo,n site is voor nederland dan hoor ik het graag.

  geplaatst op
 • op nike.com kan je wel eigen schoenen ontwerpen als je miljonair bent want ze zijn wel 180$\euro maar ook nog verzend kosten heh je ziet maarr

  geplaatst op
 • Puma heeft een winkel in a'dam.. daar kun je door middel van een touchscreen je eigen schoen samen stellen. Deze zullen hun dan voor je samen stellen.. maar ook deze zijn erg duur!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.