Orange Frankrijk start mobiele video-dienst

Orange Frankrijk start mobiele video-dienst
, Reddion
@alexstil

In Frankrijk heeft Orange een mobiele video service gelanceerd als onderdeel van de mobiele portal Orange World. Het bedrijf biedt zes thema-kanalen aan. Er worden videoclips getoond in de onderdelen news, sport, muziek, film, humor en mode.

Orange werkt samen met grote aanbieders van tv-beelden, waaronder MCM voor muziek, Paris Premiere et Allocine voor films, Sporever voor sport-beelden, AFP voor nieuws en Fashion TV voor mode. Binnenkort moeten hier webcams en erotiek bijkomen. De service werkt via gprs.

De dienst is beschikbaar voor bezitters van de mobiele telefoons Sony Ericsson P800, SPV, SPVE100 en SPVE200. Binnenkort zullen ook de Nokia 6600, Sony Ericsson P900, Motorola MPx220 en de Sagem My S-7 aan het lijstje worden toegevoegd. De service kost tussen de 0,30 en 1 euro voor een mobiele video. Ook is er een onbeperkte toegang mogelijk voor 24 uur voor 1 euro. Een flatfee voor een maand komt op 5 euro.

Bron:
Telecom.paper


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.