• Mobile
  wordt gesponsord door

Podcasting, de internet-trend van 2005?

Podcasting, de internet-trend van 2005?

Was bloggen de internet-trend van 2004, dan wordt podcasten ??n van de trends van 2005 aldus de Belgische weblogger Luc van Braekel. Op zijn weblog LVB.net een aardig overzicht van wat podcasting nu eigenlijk is en een interview met Erwin van Hunen, Cindy De Smet en Eugeen Vrints (allen Belgische pioniers op het gebied van podcasting).


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

 • Dat het één van de trends wordt is zeker. Het is natuurlijk moeilijk om nu al te voorspellen of Podcasting DE internet-trend wordt. Podcasting is eigenlijk pas echt doorgebroken in augustus/september van dit jaar dus pas een paar maanden oud. In de maanden die voor ons liggen kan er nog een hoop gebeuren waar we nu nog geen weet van hebben.
  Podcasting is in ieder geval een ontwikkeling die de hele gevestigde orde in omroep- en muziek-uitgeversland onderuit gaat halen. Ik denk zelf dat Podcasting naast 'print' -vanwege het off-line karakter- een telg gaat worden in de communicatie-mix voor het bedrijfsleven.
  Velen zoeken nu de kansen die Podcasting voor zijn of haar branche kan gaan bieden. Twee voorbeelden:
  a) Uit de wereld van de entertainers en developers: Adam Curry en Dave Winer (verzorgen beide een eigen Podcast en zijn beiden succesvolle ondernemers met een neus voor business) gaan een bedrijf oprichten
  en
  b) Uit de wereld van de communicatie-professionals: Neville Hobson and Shel Holtz gaan vanaf januari hun community van communicatie-professionals bedienen met een wekelijkse Podcast over communication, technology and other relevant topics.

  Fr@'s BlogThis's

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.