Postbank opent Bizznizz lounge in Habbo Hotel

Postbank opent Bizznizz lounge in Habbo Hotel
,

Met een virtuele persconferentie opende de Postbank gistermiddag de Postbank Bizznizz lounge in het Habbo Hotel, de virtuele wereld voor tieners. Na een korte inleiding door Emiel Begthel, directeur Marketing van de Postbank, konden de Habbo’s chatten met Sascha Visser, acteur en de populaire runner up van het tv-programma ‘So you wanna be a popstar’.

Beghtel vertelt hoe de Postbank vorig jaar al een tijdelijke bizznizz-lounge in het Habbo Hotel had geopend. In twee maanden tijd wisselden meer dan 350.000 Habbo’s daar tips uit over het opzetten van een eigen bizznizz. Dat succes was een reden om de Bizznizz lounge nu een vaster karakter te geven. Volgens Begthel zijn de jongeren in het Habbo Hotel sociaal actief en ondernemend, precies de doelgroep waarvoor het Bizznizz-programma is ontwikkeld. Met dit programma wil de Postbank jongeren leren verantwoord en slim met hun geld om te gaan door een bedrijf op te zetten en de kosten en inkomsten daarvan in de gaten te houden met hun Easy Blue rekening. In de permanente Bizznizz lounge in het Habbo Hotel zullen de komende tijd diverse activiteiten worden georganiseerd.

Habbowood
Zo zal de Postbank het Habbo-evenement Habbowood sponsoren en een Bizznizz beurs organiseren. Hier kunnen Habbo’s met hun eigen expostand de vloer op en maken ze kans op verschillende prijzen. Begthel verwoordt de doelen van de aanwezigheid van de Postbank als volgt: “Het belangrijkste is de zichtbaarheid bij de jongeren. Voorop staat dat wij het belangrijk vinden om jongeren bewust met geld om te leren gaan. En Habbo Hotel brengt ons in contact met jongeren”

Na de besloten persconferentie voor de RL pers en de lokale Habbo-pers van fansites als habbster.nl, habbosky en habbopaper.nl was het tijd voor de chat met acteur en zanger Sascha Visser waarvoor tientallen Habbo’s al ongedurig stonden te wachten op de gang. Visser deed verwoede pogingen om alle fans te woord te staan en de Bizznizz lounge bij de enthousiaste Habbo’s onder de aandacht te brengen, maar slaagde daar niet altijd in omdat zijn enthousiaste fans hem over van alles ondervroegen. De persconferentie en de chat waren live te volgen op Habbo radio.


DelenEr zijn 16 reacties op dit artikel

 • Hey hey, leuk gedan man!
  Hip filmpie..

  geplaatst op
 • hihi leuk filmpje ;d

  geplaatst op
 • Echt vet cool man!

  geplaatst op
 • Chill [h] Zie je wel, habbo staff zijn ook maar melige mensen :p
  volgens mij was dat lotus die daar lachte :p

  geplaatst op
 • Tet ziet er echt heel leuk uit! Maar er zijn modtools te zien was dat de bedoeling? Nja, ik kon er gister niet bij zijn maar ik heb op habbos.nl en habbofever.nl.tt al eht verslag gelezen

  geplaatst op
 • Nee dat was Lotus niet, dat zei Tha-Benny tenminste en die was ook op kantoor dus

  geplaatst op
 • Leuk initiatief, ik mag dit soort acties graag zien.

  geplaatst op
 • :) Ok, moeten ze vaker doen, filmpjes laten zien van habbo op kantoor :p Was ook wel grappig toen sascha zei met wie die wel een zoenscene zou willen ^^' lol

  geplaatst op
 • Leuke film, was echt leuk om erbij te zijn. :-D Verslag staat by the way op habbfoever.nl.tt

  geplaatst op
 • Ik bedoel Habbofever.nl.tt :-P

  geplaatst op
 • Leuk artikel! Alleen de url van Habbosky moet nog even worden omgezet naar http://www.habbosky.nl ipv naar de groups home :)

  Het beeldmateriaal heb ik inmiddels ook ontvangen van de persvoorlichting van de Postbank.

  Het was erg leuk dat wij als Fansite beheerders zo dicht betrokken waren bij de opening. Ondanks wat chaos door een bug was het zeker voor herhaling vatbaar. Good job allemaal!

  geplaatst op
 • Ik had het ook gelezen op Habbofever.nl.tt

  geplaatst op
 • Aardig initiatief. Maar op zich zou het in de lucht houden van Internetbankieren voor de Postbank even iets meer prioriteit moeten hebben.

  geplaatst op
 • Mooi verslag, ik heb alles bekeken met habbo-live

  Ik zou zeggen aan alle mensen, Kom zelf een keer kijken!

  geplaatst op
 • Ik vond het heel leuk heb alles gevolgt via Habbo live :)

  geplaatst op
 • me site heet http://www.habbo-plaatje.zikle.nl/start en ik zal je dank baar zyn als je me site bewaard
  groetjes wesley vandaag maandag 5 ougustus ront 16:42

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.