Postbank Sail-track 38.000 keer gedownload

Postbank Sail-track 38.000 keer gedownload

Emerce geeft een aantal cijfers van de Sail 2005 campagne van de Postbank. De Postbank Sail-track is vanaf 3 augustus 38.000 keer gedownload. De game werd tot afgelopen dinsdag 207.335 keer gedownload en de actiesite waarop de track, het ‘weblog’ en de game staan, trok tot dinsdag 165.943 unieke bezoekers die gezamenlijk 582.000 pageviews genereerden. Indrukwekkende cijfers, zeker als je je bedenkt dat er nauwelijks ruchtbaarheid aan is gegeven.

Ik blijf overigens bij mijn conclusie dat de weblog een aanfluiting is en eigenlijk het predikaat weblog niet verdiend. Jammer dat Tjeerd ze daar niet wat meer kritische vragen over heeft gesteld.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Opvallend dat in een weblogminded gezelschap er zo weinig comments over deze Postbank online uiting staan. Wie zwijgt stemt toe?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.