(PR Academy de Podcast) David Vermeulen van The Inner Circle

'We willen uiteindelijk dat zoveel mogelijk mensen onze app verwijderen, omdat ze een relatie hebben'

(PR Academy de Podcast) David Vermeulen van The Inner Circle

David Vermeulen is oprichter en CEO van Inner Circle, de grootste Nederlandse datingapp. In deze aflevering van PR Academy de Podcast vertelt hij hoe PR bijdroeg aan de groei van Inner Circle. Ook vertelt hij hoe Inner Circle in andere landen voet aan de grond kreeg.

PR Academy de Podcast is dé plek waar host Aaron Mirck (PR-adviseur en oprichter van PR-tool Presscloud) alles uit de doeken doet over de wereld van PR. Hij duikt om de twee weken de diepte in met gasten uit de industrie, topondernemers, PR-fanaten en persbericht-goeroes. Ben je benieuwd? Goed zo, wij ook. Ontdek hoe je gratis publiciteit scoort, leert denken als een journalist en zo je merk bekend en geliefd maakt.

"De beste PR voor ons is als de getuige op een huwelijk in zijn speech vertelt hoe de bruid en bruidegom elkaar via Inner Circle hebben ontmoet"

 

Presscloud · S1E2 - David Vermeulen van Inner Cicle

"Elk geboortekaartje of huwelijkskaartje is voor ons team ook een mooie aanmoediging. Het is hartstikke leuk om aan een product of dienst te werken, maar uiteindelijk herinnert zo’n geboortekaartje ons waar we het voor doen. We willen uiteindelijk dat zoveel mogelijk mensen onze app verwijderen, omdat ze een relatie hebben. Dat is niet alleen een spannende headline, maar ook echt onze missie."


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.