Problemen bij web-log.nl

Problemen bij web-log.nl
, Upstream
@marcoderksen

Web-log.nl: “Vanwege onderhoudswerkzaamheden kan het zijn dat web-log.nl niet bereikbaar is. Wij doen er alles aan dit ongemak zo kort mogelijk te laten duren. Onze excuses daarvoor.”

Tsja, ‘t is wel lekker rustig in mijn RSS-lezer maar toch…


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Inderdaad Marco, om gek van te worden. De aankondiging was dat wegens werkzaamheden web-log een halfuurtje op donderdag slecht zou functioneren. Sedert web-log naar Ilse is gegaan zie ik wel een mooi jasje op de homepage maar het systeem ligt heel vaak down. Statistieken niet meer real time beschikbaar en het systeem is traag geworden. BTW wat is het business model voor Ilse? Adverteerders?

  geplaatst op
 • Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit erg gecharmeerd ben geweest van de 'gratis' weblogdiensten. Prima om er kennis mee te maken maar snel daarna zou ik kiezen voor eigen domein en weblogsoftware. Ik vergelijk het altijd met de gratis homepages van Geocities destijds.

  Begrijp Ilse Media ook niet meer. Wat is er aan de hand jongens? Eerst W.I.E. om zeep helpen, nu web-log.nl?

  geplaatst op
 • Begon ooit als een vrijblijvend testje. Inmiddels 900 unieke postings, vele trouwe bezoekers uit de branche en een werkend digitaal visitekaartje waar je visie en info kwijt kan. Inderdaad binnenkort maar eens kijken hoe we de database kunnen plukken en overzetten naar eigen logsoft omgeving...

  geplaatst op
 • 30 minuten niet bereikbaar is 48 uur geworden........dat duurt wel erg lang.

  geplaatst op
 • Het doet het inmiddels weer maar waarom nergens een verklaring of toelichting waarom het allemaal zo lang heeft moeten duren?

  geplaatst op
 • Weblog wel te zien op deze site

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.