Qi raakt SpinAward kwijt!

Qi raakt SpinAward kwijt!

Qi raakt SpinAward kwijt!Gisteren werden in Amsterdam de Spinawards uitgereikt. Qi was de absolute bureauwinnaar met maar liefst 4 awards. Maar waarschijnlijk zitten ze bij Qi nu peentjes te zweten want ze missen een award. Na een paar shandy en een paar echte lege bierglazen afgelikt te hebben zagen de jongens van Volkomenkut een van hun Spinawards zonder bewaking staan en deze verdween in hun broekzak. Volgens eigen zeggen zijn ze niet de beroerdste en geven ze Qi de kans om weer in het bezit te komen van hun award.

Virale marketingstunt van Qi of zouden ze inderdaad vergeten zijn om de awards netjes op te bergen alvorens naar de feestzaal te gaan?


Geplaatst in

DelenEr zijn 18 reacties op dit artikel

 • Advertentie is inmiddels weggehaald...

  geplaatst op
 • Jongens van VK hebben een email van Marktplaats gekregen om 'm er weer af te halen omdat je geen gestolen waar mag aanbieden. Je kunt overigens nu via de email bieden op de award. Heb net een bod gedaan ;-)

  geplaatst op
 • Geweldig weer :) Wat betreft die gestolen waar, dat is dan wel weer erg laf van VK. De Gouden Bloggie van GeenStijl die Hersenscheet.com te koop zette op Marktplaats, heeft er gewoon een maand op gestaan. Hersenscheet heeft nooit gereageerd op de biedingen overigens.

  geplaatst op
 • Vind dit persoonlijk non-nieuws. Hoe meer aandacht je aan die kinderachtige activeiten geeft, hoe leuker ze het zelf vinden.

  geplaatst op
 • erg flauw...

  geplaatst op
 • Inderdaad geweldige stunt en het zou me ook niets verbazen dat het een 1-2tje is tussen Qi en VK. Zat Stiffbone gisteravond niet aan dezelfde tafel als Qi?

  geplaatst op
 • Was het niet Balkenende die zei "van Spin Awards blijf je af" ?

  Al met al vind ik het maar triest, blijkbaar kunnen sommige mensen niet met hun poten van andermans zaken afblijven.

  geplaatst op
 • Heerlijk om te lezen dat er mensen zijn die direct beginnen te stijgeren.

  Als je naar het screenshot kijkt kun je zien dat QI er blijkbaar wel om kon lachen en zelfs 125 Euro heeft geboden ipv aangifte te doen.

  geplaatst op
 • Ik steiger niet hoor, vind het gewoon non-nieuws en vind het jammer dat mijn dagelijkse wandeling langs diverse weblogs onderbroken wordt door dit soort onzin. Maar goed.

  geplaatst op
 • @ BvE

  We zullen het nooit meer doen...

  geplaatst op
 • Internet is een vrij en blij medium he, doe wat je vooral niet laten kunt. Het gaat niet om de aktie an sich, als wel om de vele berichten op de vele (semiprofessionele) weblogs.

  geplaatst op
 • Heerlijk om te lezen dat er mensen zijn die direct beginnen te stijgeren.

  Als je naar het screenshot kijkt kun je zien dat QI er blijkbaar wel om kon lachen en zelfs 125 Euro heeft geboden ipv aangifte te doen.


  Ik had je gelijk met je hoofd op het hakblok gelegd...sneu figuur. Je geeft zelf al aan dat je geilt op dit kleine beetje aandacht dus bij deze nog een dosis. Kom jij ook weer aan je trekken vandaag.

  geplaatst op
 • @BvE - als je niet reageert kun je gewoon doorwandelen.

  geplaatst op
 • Gut gut gut wat een boze reactie...


  Uiteraard ben ik mediafact omdat er dan misschien een paar bezoekers naar VK gaan.

  Slaap zacht!  geplaatst op
 • Henry, ouwe linksspammert van mij, effe weer vlug een paar hits verzamelen voor vkmag? ;-)

  geplaatst op
 • Is niet bedoeld als boze reactie hoor, eerder als constatering van het vreemde feit dat iemand die iets tegenkomst terwijl ie daar geen behoefte aan heeft omdat zijn rondgang langs de weblogs erdoor wordt onderbroken, de tijd er voor uittrekt om er op te reageren. In media waarvan je de inhoud niet zelf bepaalt, zul je immers altijd wel content tegenkomen die voor jou irrelevant is.

  geplaatst op
 • @ Anders: klopt. Je hebt helemaal gelijk. Laten we zeggen dat mijn irritatiegrens bereikt was. En zoals je wellicht weet nodig irritatie juist uit tot reageren. Dat het toevallig hier is, is een kwestie van toeval.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.