Quote Media lanceert zoekmachine

Quote Media lanceert zoekmachine
,

Quote Media, onder andere bekend van de tijdschriften Quote en de website vinden.nl, lanceert vandaag een nieuwe zoekmachine: zoeken.nl .

Het bedrijf claimt door een nieuwe techniek, zogenoemde clustering-technologie, dat zoeken op internet eenvoudiger en effici?nter wordt.

Clustering technologie is een intelligente manier van zoeken. In plaats van een eindeloze hoeveelheid resultaten te genereren, ligt de nadruk bij geclusterd zoeken op het analyseren en organiseren van die resultaten.

Bron: Nu.nl

Overigens ziet het er erg Google-achtig uit.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Raar dat Quote Media zo'n gezichtsloze zoekmachine lanceert. Alsof ze geen merk hebben om met zoektechnologie uit te bouwen.

    Het doet me een beetje denken aan die Finding Nemo meeuwen, maar dan met 'mine, mine, mine' vervangen door 'me too, me too, me too'.

    En clusteren? Dat doet Vivisimo al heel erg lang. En heel erg goed.

    geplaatst op
  • Een soort van oude wijn in nieuwe zakken.....

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.