Reclame-industrie gaat gevecht aan met Tivo

Reclame-industrie gaat gevecht aan met Tivo

Een klap voor consumenten die dachten voortaan commercials te kunnen omzeilen door tv-programma?s op te nemen met een hardeschijf-recorder, ook bekend als de Tivo. Ripe Entertainment komt namelijk dit jaar nog met een tv-kanaal met video-op-afroep, waarbij de commercials zich binnen de programma?s bevinden, zo meldt Audiorevolution.

Het bedrijf heeft zeven vormen bedacht die de Tivo niet herkent, zoals 3d-sponsorlogo?s aan het begin en aan het eind van programma?s, een logobalk onderin beeld en een kader met logo om het beeld heen.

Bron:
Nieuwsbrief Incentive


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het aardige van dit soort berichtgevingen is dat je zelf moet afvragen wie je dan een plezier doet. Een commercial bekijken die men niet wil zien doet meer kwaad dan goed aan een merk. So whats the use! Overigens zijn die 3D (holographics) al gemeengoed geworden. Ook het CVM gaat akkoord met dergelijke logo's op het Nederlandse publieke net. En bij VOD zal de kijker geen bezwaar hebben tegen dergelijke uitingen omdat dan het product goedkoper wordt.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.