Reclameman van het Jaar 2005: Andrea Ragnetti

Reclameman van het Jaar 2005: Andrea Ragnetti

Reclameman van het Jaar 2005: Andrea RagnettiAndrea Ragnetti, chief marketing officer van Royal Philips Electronics, is gisteren uitgeroepen tot Reclameman van het Jaar 2005. Tijdens dezelfde bijeenkomst werd bekend dat Jim Taihuttu en Victor Ponten zich een jaar lang Reclametalent van het Jaar mogen noemen. Beide prijzen zijn een initiatief van het vakblad MarketingTribune.

Het is het tweede achtereenvolgende jaar dat een niet-Nederlander de prestigieuze vakprijs in de wacht sleept. Vorig jaar won de Amerikaan Chris Mendola van het Amsterdamse reclamebureau 180 de titel. Het feit dat nu een in Amsterdam woonachtige en werkende Italiaan de prijs wint, onderstreept volgens de jury de internationale positie van Amsterdam als creatieve hoofdstad aldus Fred Sengers (hoofdredacteur MarketingTribune) op Marketingpulse.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Sorry Marco, maar volgens mij ben ik nog altijd de onbetwiste reclameman van Het Jaar ( http://www.hetjaar.nl ) ;-)

    geplaatst op
  • 'Fonk for Thoughts'-interview met Victor & Jim, de creatieven achter Habbekrats Reclame...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.