Remco Hofstede (HotelSpecials): “Onze klanten hebben we deels binnengehaald met bluf”

Remco Hofstede (HotelSpecials): “Onze klanten hebben we deels binnengehaald met bluf”

Remco Hofstede begon zijn loopbaan in een videotheek. Inmiddels is hij als co-founder van BookerZzz, bekend van vakantiesites Hotelspecials.nl en BungalowSpecials.nl, goed voor zes miljoen.

HotelSpecials.nl telt nu 5000 aangesloten hotels. Hofstede startte het bedrijf in een tijd dat internet nog onbekend was. "Zoals wij klanten hebben binnengehaald, dat lukt nu niet meer." Volgens Hofstede was het overhalen van hotels om zich bij zijn site aan te sluiten deels bluf. Ook het feit dat ze dankzij de Dotcom-hype veel goede mensen konden overnemen van andere bedrijven hielp mee. "Maar uiteindelijk gaat het om resultaat", weet de ondernemer.

Is hij het levende bewijs dat je met een computer en tijd multimiljonair kunt worden? "Zonder computer kun je ook miljonair worden", zegt Hofstede. "Maar met hard werken ook."

Hits
BookerZzz heeft volgens Hofstede beperkte concurrentie en krijgt veel hits op Google: "Alleen die eerste pagina doet er toe, je moet bij de eerste zes zitten." Daarmee kan het bedrijf ook internationaal verder groeien, denkt Hofstede. "Ook voor HotelSpecials liggen er nog kansen, er zijn niet veel aanbieders die wereldwijd opereren."

 


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.