RSS een alternatief voor e-mailmarketing?

RSS een alternatief voor e-mailmarketing?

RSS een alternatief voor e-mailmarketing?Al eerder hebben we verwezen naar de RSS-matrix van Alex Burnett waarin RSS wordt vergeleken met e-mail marketing. Deze week een aardig artikel in Adformatie waarin Robert Rebergen (E-village) en Hans-Peter Harmsen (Oberon Medialab) ingaan op de vraag of e-mail marketing plaats gaat maken voor RSS.

Beide heren zien op dit moment RSS niet als vervanging van e-mailmarketing, wel als alternatief (pull in plaats van push) en als extra informatiekanaal. Althans, voor een selecte groep internetgebruikers. In grote lijnen ben ik het daar mee eens. Jammer dat ze voorbij zijn gegeaan aan het feit dat browsers als Mozilla Firefox (en binnenkort ook Internet Explorer?) standaard een RSS-reader hebben geintegreerd. Want wat gaat er gebeuren als straks 100% van de internetgebruikers een RSS-reader tot zijn of haar beschikking heeft?


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.