Russisch tijdschrift zoekt Nederlandse corporate identity bureaus

Russisch tijdschrift zoekt Nederlandse corporate identity bureaus

Identity nr. 6Het Russische tijdschrift Identity is op zoek naar Nederlandse corporate identity bureaus die zich aan Russische bedrijven willen voorstellen. Identity schrijft over branding en corporate identity design en organiseert de Best of the Best competitie. De doelgroep van het glossy tijdschrift zijn brand en marketing managers uit Rusland en andere ex-sovjetrepublieken.

In het zesde nummer van Identity stond een groot artikel over het Nederlandse bureau Total Identity. Blijkbaar was de redactie van Identity zo onder de indruk van de Nederlandse brand design, dat zij MarketingFacts verzocht om deze oproep te plaatsen. Russische bedrijven hebben tegenwoordig veel geld en schakelen steeds vaker gerenommeerde westerse bureaus in voor (re)branding. Een paar voorbeelden: Landor Associates heeft net rebranding gedaan voor S7 (voorheen Siberia Airlines), en Wolff Olins - voor de eerste en de tweede mobiele operators MTS en Beeline. Mocht uw bureau interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met Ekaterina Filimonova, redacteur van Identity (kate [at] identity.su).

S7 Airlines rebranding

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Volgens mij mis ik een stukje tekst?

  geplaatst op
 • @Cor
  Welke info mis je?

  geplaatst op
 • Toen ik dit vanmiddag bekeek stond er geen tekst, nu wel.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.