Schoolbank.nl website van het jaar

Schoolbank.nl website van het jaar

Schoolbank.nl, de site om oud-klasgenoten terug te vinden, heeft gisteravond de prijs voor Website van het Jaar gewonnen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ik snap niet waarom schoolbank.nl zo enorm populair is... is het niet zo dat je moet betalen om in contact te komen met oud-klasgenoten?

  geplaatst op
 • Niet alleen schoolbank.nl is uitgeroepen tot website van het jaar. Naast schoolbank zijn ook o.a. Google en MSN uitgeroepen tot website van het jaar 2004. Het Nederlands publiek kon in de maand november via de websitevanhetjaar.nl stemmen op honderd genommineerde websites in tien verschillende categorieën. In totaal zijn 268.386 stemmen (?) uitgebracht.

  De publieksprijzen werden uitgereikt tijdens een open bijeenkomst van IPAN (Interactive Professional Associatie Nederland) in Hotel Arena te Amsterdam. Presentator was trendwatcher Richard Lamb.

  De winnaars in de verschillende categorieën zijn:

  Categorie Contact: www.schoolbank.nl
  Categorie Muziek, Film, Radio & TV: www.omroep.nl
  Categorie Financieel: www.rabobank.nl
  Categorie Fun & Games: www.zylom.nl
  Categorie Nieuws: www.nu.nl
  Categorie Portals: www.msn.nl
  Categorie Reizen: www.weekendjeweg.nl
  Categorie Telecom: www.kpn.com
  Categorie Vraag & Aanbod: www.marktplaats.nl
  Categorie Zoekmachines & Directories: www.google.nl

  Bovenstaande sites mogen zich vanaf heden 'Website van het Jaar 2004' in hun eigen categorie noemen. Initiatiefnemer Joost Broeren van ID Projects: "Het logo 'Website van het Jaar' op een pagina biedt de bezoeker herkenning en de websitehouder erkenning."

  Over de verkiezing zegt hij: "Het Nederlands internetpubliek heeft massaal gehoor gegeven aan de oproep om te stemmen. Ook de genomineerden hebben het initiatief gesteund door uitgebreid reclame te maken voor hun nominaties. Daarmee is bewezen dat er behoefte bestaat aan een 100% online publieksprijs voor meest favoriete website in Nederland."

  Bron:
  http://www.computable.nl/

  geplaatst op
 • Ligt het aan mij, of zijn hier comments verdwenen?

  Nominatie van spelletjes_nl is echt een grap. Die site staat vol met geripte content van anderen. Alles zonder toestemming uiteraard. Ik heb zelf ook een verveldende ervaring met de heren. De site 'framed' de gestolen content, zodat de eigenaar ook nog de traffickosten betaalt.

  Als je dergelijke sites nomineert, ben je niet serieus te nemen.

  geplaatst op
 • Vergeet mijn opmerking over de comments ;)

  geplaatst op
 • Ik heb inderdaad ook mijn vraagtekens bij de nominaties, met name in de spelletjescategorie.

  Wel moet ik zeggen dat Joost Broeren het slim heeft aangepakt. Verzin een (helaas weinigzeggende) prijs, ga links en rechts leuren om sponsoring en medewerking en hop: met een eenvoudig concept gelijk je nieuwe bedrijf goed op de kaart gezet. Zal ongetwijfeld hebben geholpen dat ie voorzitter is van de IPAN, maar toch. Goed gedaan.

  PS. Alles goed, Rickert?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.