Seks per RSS

Seks per RSS

Vandaag het persbericht ontvangen van sexrestaurant.com die een idee hebben gelanceerd om sex per RSS (feed) aan te bieden. Uiteraard gaat het hier niet om sex per RSS maar om sexnieuws per RSS. Het blijkt een groot succes te zijn met inmiddels meer dan dertig duizend mensen die geabboneerd zijn op de feed. Verbaasd me niets, sex verkoopt zoals we weten. Wat me wel verbaasd is de aandacht die het krijgt van diverse weblogs en nieuwssites (ja nu ook op dit weblog). Wat is hier nieuw(s) aan? De adult industrie gebruikt immers al vanaf het begin RSS-feeds om sexnieuws te verspreiden.

Als we dan toch over interessante concepten in de adult industrie hebben, kijk dan eens op WILT.be, de website van Clo Willaerts die ik vandaag heb ontmoet op Blogstorm. Naast algemeen sexnieuws, maakt ze al geruime tijd de sex-abc podcast.

Ik heb haar beloofd vanavond nog te luisteren, bij deze dus ;-)


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • De link naar seksrestaurant is niet echt van toepassing als je het hebt over sexnieuws, gezien ze alleen maar linken naar galleries. Daarnaast hebben ze in hun rss feed enkel een link naar hun site, niet echt het idee achter rss, imho.

    geplaatst op
  • De adult video podcast.. http://pornpeeps.com/pornpeeps.xml

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.