Sexy urinoirs uit Nederland krijgen wereldwijde aandacht

Sexy urinoirs uit Nederland krijgen wereldwijde aandacht

Sexy urinoirs uit Nederland krijgen wereldwijde aandachtWereldwijd is ‘geschokt’ gereageerd op de sexy urinoirs die Virgin Airlines heeft laten plaatsen in de nieuwe passagiers lounge op het JFK-vliegveld in New York. De urinoirs hebben namelijk de vorm van een open vrouwenmond met rode lippen. Virgin zou met het plaatsen van deze urinoirs in een openbare ruimte de grens van goede smaak overschrijden aldus de internationale pers.

‘Kisses’, het sexy urinoir, is een ontwerp van de Nederlandse ontwerpster Meike van Schijndel (Bathroom Designs).

Een selektie uit het nieuws:

Al die aandacht is in ieder geval goed voor het sitebezoek van Bathroom Designs.

sitebezoek Bathroom Designs


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Op haar website kun je lezen dat het ontwerp al drie jaar lang in diverse Europese tijdschriften wordt besproken als een leuk, nieuw en geinig urinoirtje. De Amerikanen zijn de eersten die het ontwerp aanstootgevend vinden.

  geplaatst op
 • Heb het ontwerp inderdaad al eens eerder gezien. Begrijp ook niet goed waarom die Amerikanen er nu zo'n ophef over maken. Levert Bathroom Designs in ieder geval gratis publiciteit op (zie ook toename webitebezoek over de laatste paar dagen).

  geplaatst op
 • Vindt ze er prima uitzien. Beter dan wat er nu is.
  Zijn ze ook met geluid ?!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.